Friday, 17 May 2013

hARi gUru 2013 :D

hyep .. assalamualaikum :) aaaaaacuuuuuuuuummmmmmmmm .. *gosok hidung* .. haha , tiup dulu bl0g ni , berabuk dah ni .. hehe . okey2 atin sekarang tengah demam exam *mid year* ,, pergghhhh penat kepala ni , 
ehh lupa plak , dah baca kann tajuk bl0g ni apa tadi ? HARI GURU .. okey2 , meh atin citer hari guru sek0lah atin .. 

> okey2 , tahun ni hari guru tak segempak tahaun lepas , tatau laa kenapa , tapi seriuss b0san nya ! hurm , abaikan jaa laa , benda dah lepas pun kann . okey2 . meh sini atin nak citer apa yanga da dekat hari guru , 


  • > geng atin buat persembahan , kit0wng buat ala2 musical sikit , yang paling best nya ada GWIY0MI , tuh yangg lawak tuh .. haha .,, mmg lawak , abes es0k nya tuh kena perli dengan cikgu , <
  • > okey2 ati nk st0ry juga ni , hurm.. perasmiaan pun hari guru pun , kalau tak , serius tak meriah .. atin n the geng juga laa yang handle perasmiaan bagi meriah , walaupun kitaowng bukan pengawas sek0lah .. *sorry ye pengawas sek0lah amek tugas k0wng* .. hurm , perasmiaan tuh , kita0wng buat ala macam puzzle sikit , lawa laa jugak *masuk bakul angkat sendiri betui* haha.. <
  • > okey2 , hurm geng atin juga laa yang handle game .. mesti k0wng pikir kita0wng sapu semua an .. tapi tidak ! kita0wng terpaksa laa , kesian teng0k mmber kita0wng yang pengawas ni , s0 mmg muka sp0rting abes laa wak2 tuh ann .. haha , <

> alhamdulilah . apa2 pun berjalan dengan lancar , ye la , kita hanya merancang , ALLAH yang menentukan segalanya .. nak teng0k gambar tak ? but , s0rry laa tak bnyak , atin kann orang busyy . haha . okey2 cukup beleter ,, sila scroll ke bawah yee .. <

> okey2 depa ni di gelar 5 beradik , mana p lagi 2 orang pun tatau laa , meh sini nak kenal ann , ehh tak pa la , lupa plak , ada nama dekat bju d0wng s0 k0wng boleh baca laa kann , d0wng ni dak kelas atin <


> azmina and ellisa , apa sama muka d0wng , yesss , mmg pun , tapi jangan tertipu yee , bukan kembar ni .. lain mak na lain ayah ! haha . *mati atin kalau depa tau* <


> yeahhh ni dia , sebelum persembahan , atinn yang pakai baju hijau tuh , comeyy kann kami :D *perasann ja lebih ni , masuk bakul angkat sendiri betui* <


> atin ngan linda , LINDA ni bukan budak kelas atin , tapi kann dia ni sp0rting la jugak , tuh yang buat ramai yang rapat dengan dia , dia pun ada buat persembahan juga , lagi awes0me , baca sajak <

> see , ni waktu semua cikgu tengah menyanyi lagu , s0 kit0wng sempat culik s0wng cikgu ni , mama nita .. hehe , mama nita ajar kita0wng add math , d0wng kata muka atin macam muka mama nita ? sama kah ? haha .. h0pe sangat SPM atin dapat result yang gempak .. aminnn :D <




[ okey2 , cukup sampai sini dulu yee , atin mengantuk dah ni , nanti sambung lagi yee . selamat pagi semua . assalamualikum :D ]





                          

No comments:

Post a Comment